Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem lesz jövőre Német Nagydíj?

2009.07.16

Nürburgring és Hockenheimring felváltva szokott otthont adni a száguldó cirkusznak. Ha Hockenheimring nem vállalja a 2010-es futam megrendezését Nürburgring nem tudja azt átvállalni....

Hockenheim valószínűleg nem tudja jövőre megrendezni a Német-Nagydíjat, mert nincs rá elég pénzük, és az államtól sem kapnak támogatást.

A Baden-Württemberg tartományi kormány miniszterelnöke, Günther Öttinger a múlt hétvégén találkozott volna Bernie Ecclestone-nal, hogy megbeszéljék a részleteket, de a találkozót lefújta Ecclestone Hitleres nyilatkozata miatt.

Mivel Hockenheim sorsa még bizonytalan, felmerült a kérdés, hogy mi lenne ha a Nagydíjat 2010-ben is a Nürburgringen tartanák, ami évről-évre egyre sikeresebb.Viszont a Nürburgring vezetője Walter Kafitz megmondta, hogy nem fogják megrendezni a Nagydíjat, ha nem csökkentik jelentősen a jogdíjakat.

Németország nagy szerepet játszik a Forma1-ben hiszen a 20-ból 5 versenyző német származású, így szörnyű veszteség lenne ha az ország elvesztené versenyét.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.