Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kimi költözik!!!

2008.12.04

Kép Kimi Räikkönen megválik Helsinkiben található luxusvillájától. Aki esetleg nyert a lottón, vagy éppen most örökölt egy nagyobb összeget, ne habozzon. WinkLaughing

Az ára 14.5 millió euró, legalább is ennyivel hirdették meg. Räikkönen egyedül tartózkodik most Finnországban, és a ház eladása körüli dolgokat is maga intézi, persze hivatalos segítséggel. Az ingatlanközvetítő iroda hétfőn fel is tette az internetre a hirdetést.

"Múlt héten megkaptuk a házhoz tartozó papírokat, és Kimi feljogosított bennünket arra, hogy meg is hirdessük az Ő nevével" - árulta el Pasi Saari ügyvezető igazgató.

Elég volt pár nap, és máris rengeteg érdeklődő jelentkezett, az egyik legvalószínűbb vevő mégis az önkormányzat lehet. A ház Helsinki egy olyan részén található, amitől nem messze sok külföldi nagykövetség van, ezért ha Räikkönen nekik adja el, valamelyik nagykövetség használhatja majd. De természetesen megtörténhet, hogy esetleg külföldről érkezik a legjobb ajánlat és "idegen" kézbe kerül a ház, vagy egy tehetősebb finn polgár lesz majd a boldog tulajdonos.

Nagyon közel van a Finn-öböl, így lényegében tengerparti házról van szó, és azon a környéken rengeteg ház vár még tulajdonosra, Kimi hirdetése viszont felbolygatta az ingatlanpiacot, több közvetítő attól fél, hogy a gazdagabb embereknek nem fogják tudni felkeltni a figyelmét a többi luxusingatlan iránt, mert mindenki a világbajnok házát akarja majd megnézni, megvenni.

Räikkönenék 2004-ben építették a házat, amely 526 négyzetméteres, és 8 szoba található benne. Kimi egyébként nem akarja megtartani azt az összeget, amennyiért majd végül eladásra kerül a ház.

(forrás:f1ferrari.hu)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ez igen

(mollinárió 55, 2009.04.29 20:08)

kimi raikönen szerintem ezzel a húzásával egy újjabb
jó pontot szerzett nálam